Toimitusehdot

Verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 21.10.2015 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Vts kone ja rakennus oy y-tunnus 2208203-5. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja lähetyskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Huom! Tuotteen voit tilata myös s-postin kautta info@wc-jakkara.fi

Tällöin lähetämme tuotteen jälkivaatimuksella, tuote lunastetaan postista tai matkahuollon palvelupisteestä. Hintaan lisätään voimassaoleva rahtimaksu tai jälkivaatimusmaksu.

Tilausvahvistus

Verkkokauppa lähettää tilausvahvistuksen sähköpostiin, josta voit tarkistaa tilauksesi oikeellisuuden.

Verkkopankkimaksu

 

Toimitusaika

Postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä, pankkiyhteyksistä sekä varastotilanteesta riippuen siihen kuluu 3-5 arkipäivää laskun maksamisesta. Erikoisempien puulajien materiaali saatavuudessa saattaa esiintyä ajoittain viivytystä, tällöin puhutaan noin 2-3 viikon toimitusajasta. Tästä tullaan ilmoittamaan tilaajalle s-postilla tilauksen saavuttua.

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimituskulut 8€ sisältävät posti- ja pakkauskulut. Toimitustapoina posti ja matkahuolto.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättämiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Pautuksesta on aina sovittava erikseen, joko puhelimitse tai s-postilla. 

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

Palautusosoite:

Vts kone ja rakennus oy
Teollisuustie 9
44500 Viitasaari

Emme vastaanota palautuksia joista ei ole sovittu tai aikaa on kulunut yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittämästi osoitteeseen info@wc-jakkara.fi

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Vts kone ja rakennus oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.
Vts kone ja rakennus oy sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.

« Sulje »